Nieuws

'Bètaversie SP1 voor Windows 7 verschijnt mogelijk al deze zomer'

Gepost op 19 januari 2010 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Microsoft zou nog dit jaar zijn eerste service pack voor Windows 7 willen uitbrengen, claimt een Spaanse website. Een eerste testversie van Service Pack 1 zou al intern getest worden, waarna bètatesters deze zomer met SP1 aan de slag kunnen.


De website MuyWindows toont een aantal screenshots van de vermeende testversie van het eerste Windows 7-service pack, dat wordt omschreven als 'Windows 7 Demo Pre SP1'. Volgens de site is Microsoft van plan om SP1 eind dit jaar uit te brengen, terwijl een eerste preview-versie al binnen enkele weken beschikbaar zou zijn. In de zomer zou een select groepje bètatesters SP1 aan de tand kunnen voelen.

De huidige build van Service Pack 1 zou circa 150 updates bevatten en een bestandsomvang hebben van minder dan 150MB. De precieze inhoud is nog niet bekend; vermoedelijk bevat het pakket alle patches die tot nu toe via Windows Update zijn uitgebracht, maar mogelijk zal Microsoft het updatepakket ook gebruiken om Windows 7 te voorzien van ondersteuning voor usb 3.0. Dat zou het voor gebruikers onnodig maken om losse usb 3.0-drivers te installeren.
Reacties op dit artikel (0)
Reageren op dit artikel is nog niet mogelijk. Kom later terug!