Nieuws

Bèta Windows 7 SP1 gelekt

Gepost op 08 april 2010 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Een journalist van de site Geeksmack heeft de hand weten te leggen op een eerste gelekte bèta van Windows 7 SP1. Het servicepack wordt officieel pas op zijn vroegst in augustus verwacht.


De uitgelekte testversie zou op 27 maart zijn gecompileerd en is 1,2GB groot. De update, met buildnummer 6.1.7601.16537.amd64fre.win7.100327-0053, is op diverse p2p-sites te vinden en zou relatief snel te installeren zijn, zo meldt de site Geeksmack. Onduidelijk is of usb 3.0-ondersteuning in deze build is opgenomen. Hetzelfde geldt voor updates voor een verbeterde bluetooth-stack.

Microsoft liet vorige maand weten dat SP1 bestaat uit een bundel kleine updates en geen belangrijke nieuwe functies aan Windows 7 zal toevoegen. Een groot deel van de updates zou bovendien al via Windows Update zijn uitgebracht. Een bèta van SP1 staat voor juni op het programma, terwijl in september de final moet uitkomen. De uitgelekte testversie lijkt aan te geven dat Microsoft met de ontwikkeling van Service Pack 1 op schema ligt.


Meer screenshots vind je op de site van Geeksmack.
Reacties op dit artikel (0)
Reageren op dit artikel is nog niet mogelijk. Kom later terug!