Nieuws

Microsoft geeft gratis workshops aan Nederlandse consumenten

Gepost op 05 mei 2010 door Webmaster. Bron: Computeridee.nl.
Microsoft organiseert de komende weken vier gratis workshops: 'TV op je pc'. Deze workshops gaan over het gebruik van MediaCenter en TV-tuners op Windows 7. Bezoekers kunnen leren hoe ze, bijvoorbeeld tijdens hun vakantie, televisie kunnen kijken op hun computer. Handig voor het WK en de Tour de France.


Tijdens deze workshop leren consumenten ook welke mogelijkheden hun pc met Windows 7 Media Center heeft, zodat ze op de hoogte zijn van alle mogelijke functies en snufjes. Iedereen is welkom en het is niet nodig om uitgebreide kennis te hebben.

De eerste workshop zal op maandagavond 17 mei bij Microsoft op kantoor plaatsvinden (Schiphol). De entree is gratis en er kunnen maximaal 100 personen terecht. Inschrijven kan (tot twee werkdagen vooraf) via deze website met een Windows Live ID

De overige workshops zullen bij drie Van der Valk hotels in Breda (18 mei) Arnhem (31 mei) en Spier/Dwingeloo (1 juni) plaatsvinden. Consumenten kunnen zich voor deze locaties ook via de website inschrijven.

Dit is de eerste keer dat Microsoft gratis trainingen voor consumenten organiseert. Op basis van de ervaring van deze eerste ronde en de beoordelingen van de bezoekers, zal er mogelijk nog een reeks workshops worden gehouden over het organiseren van muziek en foto's op de computer. Goed om te weten: wie deelneemt aan de workshops hoeft zelf geen computer mee te nemen; daar wordt voor gezorgd.
Reacties op dit artikel (1)
 
Metafoor op 05 mei 2010 om 16:37
Huh, grappig, wist niet dat Microsoft dat soort dingen deed...
 

Ook reageren op dit artikel? Klik hier.