Nieuws

Microsoft: Natal komt in oktober

Gepost op 12 mei 2010 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Project Natal voor de Xbox 360 zal in oktober verschijnen. Dat heeft een marketingmedewerker van Microsoft Saoedi-Arabië bevestigd. Op de E3-gamebeurs, in juni in Los Angeles, wordt de precieze datum bekendgemaakt.


Over de introductiedatum van Project Natal wordt al een tijd gespeculeerd. Eind april verschenen geruchten dat Microsoft het bewegingsherkenningssysteem voor de Xbox tijdens een persconferentie op de E3-beurs in Los Angeles zou introduceren. Microsoft gaat op de beurs wel meer informatie vrijgeven over Project Natal, zoals de precieze introductiedatum, maar de daadwerkelijke lancering vindt 'ergens in oktober' plaats. Dit zegt Syed Bilal Tariq, marketingmedewerker van Microsoft Saoedi-Arabië.

De mededeling bevestigt een eerder bericht van de Britse tv-ster Jonathan Ross die een stem in het spel Fable III voor zijn rekening neemt, schrijft Kotaku. Ross twitterde in februari dat Microsoft er nog niet helemaal was met Natal, maar dat ze tot oktober hadden. Natal is een gesture controller voor de Xbox 360, die via zijn camera niet alleen lichaamsbewegingen herkent, maar met zijn microfoon ook stembesturing mogelijk maakt.

Plaatje
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.