Nieuws

Windows 7 Home Premium Family Pack keert terug

Gepost op 06 september 2010 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Microsoft heeft aangekondigd dat het Family Pack voor Windows 7 vanaf 22 oktober weer in Nederland verkrijgbaar is, in een Nederlandstalige uitvoering. Het Family Pack geeft recht op drie Windows 7 Home Premium upgrade-licenties.


De prijs voor het Family Pack bedraagt 150 euro. Volgens Microsoft was de vorige bundelactie, waarbij een Engelstalige versie van Windows 7 werd geleverd, snel uitverkocht en was er veel vraag naar een Nederlandstalige editie. Microsoft laat weten dat het gehoor geeft aan de verzoeken en dat vanaf 22 oktober, precies een jaar na de release van Windows 7, het familiepakket weer in de Microsoft Store en bij een aantal retailpartners verkrijgbaar zal zijn. Het gaat daarbij om een beperkt aantal gezinspakketten, maar hoeveel dit er precies zijn, is onbekend.

In de VS zal het Family Pack vanaf 3 oktober weer beschikbaar komen. Met beide versies kunnen drie pc's die Windows XP of Vista draaien van Windows 7 Home Premium worden voorzien. In de retailverpakking is echter maar één dvd te vinden.
Reacties op dit artikel (1)
 
K.bakker op 03 december 2014 om 10:45
......
 

Ook reageren op dit artikel? Klik hier.