Nieuws

Skype kampt wereldwijd met problemen

Gepost op 26 mei 2011 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Skype-gebruikers wereldwijd hebben problemen om verbinding te maken met het netwerk. Zowel Windows- en Mac OS X-clients als Linux-clients zouden moeite hebben om de dienst te starten. Ook toont de website van Skype een foutmelding.


Skype heeft de problemen bevestigd in een Twitter-bericht: "Sommigen van jullie hebben mogelijk problemen om verbinding te maken met Skype en gesprekken te voeren. We onderzoeken het en hopen weldra meer details te kunnen delen." In een latere posting staat dat het probleem geïdentificeerd is en dat een oplossing op komst is.

Op de site staat dat de server een korte pauze heeft en dat dit waarschijnlijk met onderhoud of grote drukte te maken heeft. Op de HeartBeat-pagina, die de status van het Skype-netwerk aangeeft, staan inmiddels instructies hoe gebruikers weer online kunnen komen. Diverse internetters wijzen Microsoft, dat Skype onlangs overnam, aan als boosdoener. Het bedrijf zou de servers migreren. Eind vorig jaar kampte Skype echter ook al met een grote storing.
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.