Nieuws

Nieuwe Nexus en nieuwe Android-versie komen op 19 oktober

Gepost op 16 oktober 2011 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
De Nexus Prime wordt op 19 oktober aangekondigd in Hongkong, zo hebben Samsung en Google bekendgemaakt. De release van de smartphone betekent meteen de introductie van de nieuwe Android-versie, Ice Cream Sandwich.


De introductie van de Galaxy Nexus en Android Ice Cream Sandwich vindt volgende week woensdag plaats in het Hong Kong Convention & Exhibition Centre. Op de persuitnodiging van AllthingsD staat prominent het logo van de nieuwe Android-versie, waar bij de vorige aankondiging de nadruk op de nieuwe Nexus-smartphone zelf lag.

Google en Samsung besloten het toestel niet op de aanvankelijk geplande datum, 11 oktober, uit te brengen, in verband met de dood van de voormalige Apple-voorman Steve Jobs. Daarna deden diverse geruchten de ronde over de nieuwe datum, maar nu pas zijn de officiële nieuwe dag en plek van introductie bevestigd. Google zal het evenement live streamen op http://youtube.com/android.

De meeste features van de Nexus Prime lijken al bekend en ook doken er diverse screenshots van Ice Cream Sandwich op, maar veel is nog onduidelijk over het nieuwe mobiele besturingssysteem.
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.