Nieuws

Ziggo introduceert smartphone-app voor bellen via vaste nummer

Gepost op 03 juli 2014 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Ziggo heeft een app uitgebracht voor Android en iOS waarmee Ziggo-klanten via hun vaste telefoonlijn kunnen bellen. De app werkt overal, mits de gebruiker verbinding met een wifi-netwerk heeft. Een testversie van de app was al langer uit.


De bel-app werd al langer getest, maar is nu vrijgegeven in de Play Store en App Store, heeft Ziggo bekendgemaakt. Voor het bellen via de app betaalt de gebruiker evenveel als via de vaste lijn. Onbeperkt bellen-bundels zijn ook geldig binnen de app. Het is vooralsnog niet mogelijk om gebeld te worden in de app; volgens Ziggo komt die functionaliteit er uiteindelijk wel. De app werkt zowel op smartphones als tablets. UPC kwam eerder al met een vergelijkbare app.

De app werkt ook in het buitenland; gebruikers hoeven dus niet met hun wifi-netwerk thuis verbonden te zijn om te kunnen bellen. Wel is het nodig om met wifi verbonden te zijn. De testversie van de app werkte ook over 3g en 4g, maar volgens Ziggo-woordvoerder Gradus Vos waren er problemen met bellen via mobiel internet. "We werken er aan om die functionaliteit weer terug te brengen", aldus Vos.

Plaatje
Reacties op dit artikel (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst. Ben jij de eerste? Klik hier om een reactie te plaatsen.