Nieuws

Microsoft geeft Dropbox-gebruikers een jaar 100GB opslagruimte op OneDrive

Gepost op 20 februari 2015 door Webmaster. Bron: Tweakers.net.
Microsoft geeft Dropbox-gebruikers een jaar 100GB extra opslagruimte op zijn eigen webopslagdienst OneDrive. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Eerder kregen gebruikers al twee jaar lang 100GB extra als ze zich inschreven voor Bing Rewards.


Om de verbinding te maken met een Dropbox-account, moeten gebruikers na het inloggen via de url van de actie een Getting Started-document van OneDrive toevoegen aan hun Dropbox. Ook moeten gebruikers akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails van Microsoft. Daarna krijgen ze de bonus van 100GB. De extra opslag is een jaar geldig. Daarna gaat die 100GB er weer af. Gebruikers kunnen dan geen nieuwe bestanden meer uploaden totdat ze zoveel bestanden verwijderen dat ze onder hun dan geldende limiet komen.

Met de stap wil Microsoft Dropbox-gebruikers overhalen om over te stappen. De standaardopslag van Dropbox is 2GB, hoewel gebruikers dat uit kunnen breiden. OneDrive begint bij 15GB. Donderdag bleek al dat gebruikers nog eens 100GB extra kunnen krijgen voor twee jaar door zich aan te melden voor Bing Rewards.
Reacties op dit artikel (1)
 
K.bakker op 03 december 2014 om 10:45
......
 

Ook reageren op dit artikel? Klik hier.