Nieuws

Windows 7 voorverkoop overtreft Harry Potter

Gepost op 22 oktober 2009 door Webmaster. Bron: Computeridee.nl.
Bij de Britse Amazonwinkel breekt de voorverkoop van Windows 7 alle records. Zelfs de bijzonder populaire Harry Potter wordt overtroffen.


De online winkel van Amazon in Groot Brittannie heeft in de eerste acht uur van de voorverkoop meer exemplaren van Windows 7 verkocht dan van Windows Vista in de hele voorverkoopperiode. De officiële introductiedatum van het besturingsysteem voor de pc is morgen 22 oktober. Dan zullen de eerste exemplaren van het nieuwe besturingsysteem bij de klanten die het vooraf besteld hebben in de bus vallen.

De verkoop van Windows 7 overtreft alle verwachtingen aldus het bericht op TG Daily. De afgelopen maand zijn er alleen van Dan Browns nieuwe boek "The Lost Symbol" meer exemplaren verkocht dan van Windows 7.

Al eerder werd bekend dat de speciale voorverkoopaanbieding al in augustus was uitverkocht. Kopers kunnen sinds die tijd alleen nog voor de volle prijs bestellingen voor Windows 7 plaatsen bij de diverse webshops waaronder die van Microsoft zelf. In Nederland is er helaas geen speciale voorverkoopprijs geweest.
Reacties op dit artikel (0)
Reageren op dit artikel is nog niet mogelijk. Kom later terug!