Nieuws
Google gaat onder nieuw moederbedrijf vallen en krijgt nieuwe ceo
Google heeft een aantal grote veranderingen in de bedrijfsvoering aangekondigd. Zo wordt de internetgigant onderdeel van een moederbedrijf met de naam Alphabet. De huidige ceo van Google, Larry Page, wordt de baas van Alphabet, terwijl Sundar Pichai ...
» Lees verder...
Microsoft brengt tot 2025 beveiligingsupdates Windows 10 uit
Microsoft zal zijn recentste besturingssysteem Windows 10, dat binnenkort verschijnt, tenminste tot en met oktober 2025 van beveiligingsupdates voorzien. Dat blijkt uit de Windows lifecycle, die de technologiegigant onlangs heeft bijgewerkt.
» Lees verder...
Microsoft gaat Windows 10 op usb-sticks verkopen
Microsoft start na de release van Windows 10 met de verkoop van het besturingssysteem op usb-sticks. Bij Amazon zijn de sticks al voor te bestellen, maar het lijkt er op dat ze pas eind augustus zullen worden uitgeleverd.
» Lees verder...
Firefox blokkeert nieuwste Flash-versie op Windows en Linux
Firefox blokkeert momenteel de actuele versie van Flash Player op Windows en Linux, omdat daar bekende beveiligingsproblemen inzitten. Als Adobe een nieuwe versie uitbrengt waar geen gevaarlijke, bekende bugs meer in zitten, wordt de plug-in weer gea...
» Lees verder...
Roaming binnen EU wordt afgeschaft in 2017
De Europese Commissie, het Europees Parlement en de Europese Raad hebben een voorlopig akkoord bereikt over het afschaffen van de roamingtarieven in de Europese Unie. Dat gebeurt op 15 juni 2017.
» Lees verder...